Focus website is vernieuwd

De website van Focus Advisering Training Coaching is geheel mobiel vriendelijk gemaakt. Op welk device of scherm u ook kijkt, de website past zich automatisch aan. Ook de desktopversie is verder geoptimaliseerd. Zo vindt u nu duidelijk en overzichtelijk al onze 'trainingen' terug. De trainingen staan gerankschikt op trainingsthema:

Daarnaast heeft 'coaching' een prominente plek gekregen en hebben we de 'referenties' van verschillende opdrachtgevers en deelnemers in de spotlight gezet. 

We zijn benieuwd wat u van de vernieuwde website vindt.

Neem contact op met Focus Trainingen

Focus naar Jongkind Training & Coaching, de cirkel is rond

Cirkel is rond

In 2014 heeft Jongkind Training & Coaching de activiteiten van Focus Trainingen overgenomen. Jongkind Training & Coaching is in 2011 opgericht door Martijn Jongkind. Martijn heeft ruim acht jaar ervaring als (senior) trainer, coach en adviseur bij Focus Trainingen, eerst in loondienst en later als freelancer. En daarmee is de cirkel rond.

Jongkind Training & Coaching Martijn Jongkind Training & Coaching

Voor velen is Martijn een bekend gezicht. Behalve Martijn ziet u ook de vertrouwde trainers, coaches en trainingsacteurs terug. U zult ook kennismaken met Fenna Swagemakers. Zij ondersteunt Martijn op het gebied van relatiebeheer, social media en marketing.

Juiste plek
In de afgelopen drie jaar heeft Jongkind Training & Coaching haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. FOI Focus heeft daardoor de overtuiging dat de dienstverlening voor de Focus-klanten bij Jongkind Training & Coaching op de juiste plek is.

Martijn kent de werkwijze van Focus Trainingen door en door en hij zal de gedegen aanpak en de kwaliteit van de trainingen voortzetten. Het telefoonnummer, de website en de e-mailadressen van Focus blijven onveranderd.

Over Jongkind Training & Coaching
Jongkind Training & Coaching verzorgt (in company) trainingen, workshops en coaching om de effectiviteit in professionele communicatie te verbeteren. Bijvoorbeeld op het gebied van Management- en Commerciële vaardigheden, Persoonlijke en Teamontwikkeling, Klantgerichtheid, Agressie- en Incidentbeheersing. Daarnaast zet Jongkind Training & Coaching ondermeer Competentiemanagement en de Talenten Motivatie Analyse in voor een optimaal resultaat.

Tot snel!
We kijken ernaar uit om u snel een keer te spreken!

Neem contact op met Focus Trainingen voor meer informatie.

Focus Advisering Training Coaching bestaat 20 jaar

In 2018 viert Focus Advisering Training Coaching haar 20ste verjaardag. In dit interview blikken wij terug met oprichter Sjors Jochems. Vanaf 2014 maakt Focus Trainingen onderdeel uit van Jongkind Training & Coaching van Martijn Jongkind.

‘Wij willen vooral blijvende verandering teweeg brengen’

Sjors Jochems, wat was uw motivatie om Focus 20 jaar geleden op te richten?Logo Focus Trainingen 20 jaar beter

Bij de start in 1998 was de insteek om commerciële trainingen te geven onder de vlag Focus Commerciële Trainingen. In de praktijk merkten wij dat wij onze klanten ook op andere manieren konden helpen. Wij zijn meer tijd gaan besteden aan de verdieping in de klant, startend in het voortraject.

Wat veranderde er toen in de aanpak?

Onder het motto ‘Van hart tot hart’ onderscheidden wij ons in die tijd en leerden niet alleen ‘trucjes’ aan. Ieder mens heeft overtuigingen die kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren. Focus doorgrondt op ‘overtuigingsniveau’ welke handvatten een deelnemer nodig heeft.

Vervolgens richtte je je op een formule op de lange termijn?

Een deelnemer heeft ontwikkelvragen, dus wij analyseerden de vraag achter de vraag. Deze moet scherp zijn. Zo’n aanpak vraagt om een verdieping en zodoende breidden wij ons aanbod uit. Dit bracht ook een wijziging van de bedrijfsnaam met zich mee: Focus Advisering Training Coaching.

Als je terugkijkt op 20 jaar Focus Advisering Training Coaching, wat heeft de organisatie dan bereikt?

In de 15 jaar voordat ik afstand deed van de onderneming, bouwde ik een team op van 9 vaste medewerkers en 30 in de flexibele schil. Veel deelnemers ervaarden de dienstverlening van Focus als nuttig. Onze reputatie? Eerlijk, oprecht en praktijkgericht en daarmee lijkt het ook op Jongkind Training & Coaching.

En als u Focus Advisering Training Coaching van vroeger vergelijkt met Focus nu 20 jaar later?

Toen Martijn Jongkind bij ons in dienst kwam, viel mij op dat hij snel verbinding met mensen maakt. Hij staat tussen de deelnemers aan trainingen, heeft regie en neemt mensen mee in hun ontwikkelvragen. Dat is een belangrijke competentie voor een trainer.
Martijn heeft meegebouwd aan de continuïteit van Focus. Met zijn drive en doorzettingsvermogen leverde hij een belangrijke bijdrage. Dat hij nu de eigenaar van Focus is en de onderneming weer meeneemt in de toekomst is geweldig. Ik gun hem en Focus een mooi vooruitzicht!

Momenteel is Sjors Jochems interim Manager HR bij De Riethorst Stromenland, voorheen bij Jumbo Supermarkten en plaatsvervangend HR Directeur bij Telegraaf Media Groep. Ook is hij samen met zijn partner Wendy eigenaar van www.bedrijvenpartners.nl

Neem contact op met Focus Trainingen

ReNsultaat organisatieontwikkeling

ReNsultaat


verandermanage
ment – coaching – organisatieadvies – interim- en projectmanagement

 ReNsultaat
 is opgericht door Stephan Rens (1969). Na een periode van 18 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies, is Stephan als zelfstandig professional verder gegaan met als doel een volledig onafhankelijke en concrete bijdrage te kunnen blijven leveren aan organisaties en haar medewerkers. De werkwijze van ReNsultaat kenmerkt zich door autonomie en authenticiteit; samenwerking binnen de dienstverleningssfeer is gebaseerd op vertrouwen en kent een sterk persoonlijk karakter.


De missie
De missie van reNsultaat organisatieontwikkeling is om binnen een organisatie-context het optimale uit mensen te halen, ten gunste van het primaire bedrijfsproces, volledig gericht op een duurzaam succesvolle klantrelatie. De factor mens is immers het voornaamste ‘kapitaal’ van elke onderneming.


Dienstverlening
ReNsultaat organisatieontwikkeling is een energiek bureau dat waarde kan creëren voor uw organisatie, door professionele ondersteuning te bieden op het gebied van: (klik voor een nadere toelichting):

Verandermanagement
Coaching
Organisatieadvies
Interim- en projectmanagement

ReNsultaat ondersteunt tijdelijk opdrachtgevers die actief zijn in de volgende sectoren:

• Zorg (Cure & Care)
• Bank- en Verzekeringswezen
• Overheid (regionaal & landelijk)
• Onderwijs
• Midden- en kleinbedrijf


Resultaat centraal
Concreet resultaat staat altijd centraal: een hoge mate van klanttevredenheid die zich vertaalt in klantloyaliteit, bevlogenheid bij uw medewerkers en een gezond en stijgend financieel resultaat. Ondersteuning door reNsultaat organisatieontwikkeling betekent concreet hulp bij uw specifieke organisatievraagstuk. Het biedt u de mogelijkheid om op een flexibele wijze een frisse en kritische blik ‘van buitenaf’ op uw organisatie te laten werpen.

ReNsultaat organisatieontwikkeling kan concreet ook voor u iets betekenen. Benieuwd hoe? Neem dan even de tijd voor de website: www.reNsultaat.nl

Coaching

Persoonlijke coaching van Focus

Wilt u uw ambities realiseren en heeft u een werkgerelateerde vraag waar u een persoonlijk passend antwoord op zoekt? Dan kan persoonlijke coaching een geschikte benadering zijn.

Door persoonlijke coaching verkrijgt u helderheid over hetgeen u met uw werk wilt bereiken. Het wordt duidelijk waar het echt om gaat en u leert dusdanig te werken dat efficiëntie en effectiviteit maximaal worden benut.
 

► Lees hier hoe we dat aanpakken