Stichting M (Meld Misdaad Anoniem) en Focus: krachtige samenwerkingspartners

Stichting M. en Focus: krachtige samenwerkingspartnersFoto tbv IPA juni 2008 Focus - M.JPG

Vertrouwen is de sleutel tot verbinding tussen de front officemedewerkers van M. en de melders van misdaad. Juist dat vertrouwen zorgt voor het gewenste contact zodat de antwoorden op gestelde vragen worden overtroffen. Dát is de kracht van de medewerkers van Meld Misdaad Anoniem. Het achterhalen van feitelijke en concrete informatie om daarmee verder te kunnen rechercheren door instanties zoals de politie, de Koninklijke Marechaussee, het fraudeloket van het Verbond van Verzekeraars, de AIVD en de Rijksrecherche.

In het functioneren van deze professionals van M. staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.
Stichting M. werkt ruim 3 jaar samen met Focus Advisering Training Coaching om deze kwaliteitsslag te kunnen maken én te behouden.


Huib Elings, hoofd front office: “De kunst van onze front officemedewerkers is om het vertrouwen bij de melder te winnen en daarmee de juiste informatie te vergaren. De
juiste informatie is onze kwaliteit. Met volle tevredenheid werken we nu ruim 3 jaar samen met Focus. Zij zijn in staat onze ontwikkelbehoefte op krachtige en praktische wijze te vertalen. De communicatielijnen zijn kort en dat betekent dat we snel kunnen schakelen en handelen. Een andere toegevoegde waarde voor onze
organisatie is dat Focus professionals levert. Trainers en trainingsacteurs die zowel bij werving, selectie en training een belangrijke rol vervullen. Een gedegen advies, betrouwbaarheid en kwaliteit”.

Voor meer informatie kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl