Trainingslocatie

Opzoek naar een geschikte trainingslocatie?

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende aanbieders van accommodaties voor trainingen. Of u nu inhouse of juist extern een trainingruimte regelt, hieronder enkele tips.

Tips voor een goede trainingslocatie

Het succes van de training wordt mede bepaald door de ruimte waar de training gegeven wordt. Bij het reserveren van een trainingslocatie is het handig om de volgende tips in acht te nemen:

  • Zaal voor 8-10 deelnemers (excl. trainer en acteur) zo’n 40m2 in een U-opstelling. Met dit oppervlakte kan er in de ruimte ook nog een opstelling gemaakt worden voor de doe-oefeningen.
  • Check of de zalen daglicht hebben en afsluitbaar zijn. Trainer moet kunnen beschikken over de zaalsleutel. Tijdens de pauzes blijven immers ook waardevolle zaken in de zaal achter.
  • Reserveer de gewenste hulpmiddelen: flip-over en beamer met scherm.
  • Geef aan waar en wanneer u bijvoorbeeld koffie en thee geserveerd wilt hebben. De standaardpauzes zullen van 10.30-10.45 uur en om 14.30-14.45 uur zijn. Van 12.00-13.00 is gereserveerd voor de lunch en evt. wandeling.

Mer informatie?

Bel 0162-370805 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.