Tarieven maatwerk

Focus biedt u maatwerk in een aantal stappen. Maatwerk is voor Focus het formuleren van het gedrag van de gewenste verandering. De vraag achter de vraag vertaald in concreet waarneembaar gedrag. De werkwijze richt zich op een aantal stappen; iedere stap is bepalend voor de kwaliteit en het succes van de training. Zo brengt Focus uw medewerkers in beweging.

Samen met u maken we een concreet plan van aanpak om de gewenste ontwikkeling van uw organisatie in gang te zetten. Aan de hand van een gratis vooranalyse verstrekken wij een praktisch en helder advies. Het advies is de basis voor een maatwerkplan inclusief intake, voorbereiding, uitvoering en evaluatie en advies.
Door een praktisch georiënteerde aanpak, betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid worden medewerkers geraakt, in beweging gebracht én in beweging gehouden.

Focus-aanpak
1. Gratis vooranalyse
2. Focus op intake & voorbereiding (analyse, voorbereiding en vertaling naar de uitvoering)
3. Focus op uitvoering (uitvoering training, inzet borgingsmiddelen, eventueel met trainingsacteur)
4. Focus op evaluatie & advies (evaluatieverslag per groep en advies en afspraken over borging en nazorg)

Offerte aanvragen

Voor maatwerk-/incompanytrainingen werken wij werken met een investering voor groepen tot 10 personen. Dit is inclusief intake, voorbereiding, uitvoering en evaluatie/adviesgesprek. U kunt rekenen op een helder tarief zonder verrassingen.

Klik hier om een offerte op te vragen voor de training die u wilt gaan organiseren.