Samen met FOI: training voor bankiers en accountancy

FOIKennis én vaardigheden zijn bepalend voor het succes. FOI integreert daarom beide in trainingen. Dit geldt zowel voor de verandertrajecten als de incompany opleidingen. Door de nauwe samenwerking met zusterorganisatie Focus kan op het hoogste niveau worden geacteerd.
FOI biedt samen met Focus Advisering Training Coaching doeltreffende opleidingen en leerprogramma’s waarbij inhoud wordt gecombineerd met vaardigheden. Op deze manier benaderen bent u, of uw medewerkers, beter in staat de klant anno nu op een juiste manier te benaderen.

Sinds dit voorjaar hebben wij nieuwe trainingen gesprekstechnieken in ons aanbod opgenomen. Gesprekstechnieken voor Bijzonder Beheer, Gesprekstechnieken voor Accountmanagers/Financieel Adviseurs, voor AGRI en Zakelijke Relaties. Dit is het resultaat van een samenwerking op basis van inhoud én vaardigheden (FOI en Focus Advisering Training Coaching).


Training ‘gesprekstechnieken’; effectieve klantgesprekken ‘Stel de juiste vragen!’

De training ‘Gesprekstechnieken’ is ontwikkeld voor medewerkers in het Bankwezen en Accountancy op alle niveaus.
Naast de vaardigheden komt hier ook bijvoorbeeld de juiste inhoudelijke voorbereiding en rechten en plichten van financier en klant aan de orde (bijv. mogelijkheid verhoging rentetarief of invoeren aflossen tot het opzeggen van de financiering). Deze training is naast via open training ook als incompany/maatwerktraject te organiseren. Neem hiervoor contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij informeren u graag over de mogelijkheden Meer weten over deze training?

 Neem hier contact op met Focus ►