Cedeo-erkenning voor Accountancy Opleidingen

PE-button alg
In maart 2009 heeft het bestuur van het Koninklijk NIVRA (de Orde) Focus Advisering Training Coaching erkend als (onderwijs)instelling in het kader van Permanente Educatie (PE).

De eerst verleende erkenning geldt als proeferkenning. Dat betekent dat na één jaar opnieuw een 'Audit Permanente Educatie Registeraccountants' dient te worden afgenomen. Dit onderzoek heeft parallel aan het maatwerkonderzoek plaatsgevonden en kent een zeer mooi eindresultaat: erkenning Accountancy Opleidingen.

Deze erkenning is geldig tot maart 2012 en helpt Register Accountants (RA) invulling te geven aan ontwikkelingsvraagstukken binnen de dienstverlening van Focus.

Bent u nieuwsgierig naar de rapportage van dit onderzoek?

Klik hier om het rapport te downloaden

Coaching

Persoonlijke coaching van Focus

Wilt u uw ambities realiseren en heeft u een werkgerelateerde vraag waar u een persoonlijk passend antwoord op zoekt? Dan kan persoonlijke coaching een geschikte benadering zijn.

Door persoonlijke coaching verkrijgt u helderheid over hetgeen u met uw werk wilt bereiken. Het wordt duidelijk waar het echt om gaat en u leert dusdanig te werken dat efficiëntie en effectiviteit maximaal worden benut.
 

► Lees hier hoe we dat aanpakken