ReNsultaat organisatieontwikkeling

ReNsultaat


verandermanage
ment – coaching – organisatieadvies – interim- en projectmanagement

 ReNsultaat
 is opgericht door Stephan Rens (1969). Na een periode van 18 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies, is Stephan als zelfstandig professional verder gegaan met als doel een volledig onafhankelijke en concrete bijdrage te kunnen blijven leveren aan organisaties en haar medewerkers. De werkwijze van ReNsultaat kenmerkt zich door autonomie en authenticiteit; samenwerking binnen de dienstverleningssfeer is gebaseerd op vertrouwen en kent een sterk persoonlijk karakter.


De missie
De missie van reNsultaat organisatieontwikkeling is om binnen een organisatie-context het optimale uit mensen te halen, ten gunste van het primaire bedrijfsproces, volledig gericht op een duurzaam succesvolle klantrelatie. De factor mens is immers het voornaamste ‘kapitaal’ van elke onderneming.


Dienstverlening
ReNsultaat organisatieontwikkeling is een energiek bureau dat waarde kan creëren voor uw organisatie, door professionele ondersteuning te bieden op het gebied van: (klik voor een nadere toelichting):

Verandermanagement
Coaching
Organisatieadvies
Interim- en projectmanagement

ReNsultaat ondersteunt tijdelijk opdrachtgevers die actief zijn in de volgende sectoren:

• Zorg (Cure & Care)
• Bank- en Verzekeringswezen
• Overheid (regionaal & landelijk)
• Onderwijs
• Midden- en kleinbedrijf


Resultaat centraal
Concreet resultaat staat altijd centraal: een hoge mate van klanttevredenheid die zich vertaalt in klantloyaliteit, bevlogenheid bij uw medewerkers en een gezond en stijgend financieel resultaat. Ondersteuning door reNsultaat organisatieontwikkeling betekent concreet hulp bij uw specifieke organisatievraagstuk. Het biedt u de mogelijkheid om op een flexibele wijze een frisse en kritische blik ‘van buitenaf’ op uw organisatie te laten werpen.

ReNsultaat organisatieontwikkeling kan concreet ook voor u iets betekenen. Benieuwd hoe? Neem dan even de tijd voor de website: www.reNsultaat.nl