Focus naar Jongkind Training & Coaching, de cirkel is rond

Cirkel is rond

In 2014 heeft Jongkind Training & Coaching de activiteiten van Focus Trainingen overgenomen. Jongkind Training & Coaching is in 2011 opgericht door Martijn Jongkind. Martijn heeft ruim acht jaar ervaring als (senior) trainer, coach en adviseur bij Focus Trainingen, eerst in loondienst en later als freelancer. En daarmee is de cirkel rond.

Jongkind Training & Coaching Martijn Jongkind Training & Coaching

Voor velen is Martijn een bekend gezicht. Behalve Martijn ziet u ook de vertrouwde trainers, coaches en trainingsacteurs terug. U zult ook kennismaken met Fenna Swagemakers. Zij ondersteunt Martijn op het gebied van relatiebeheer, social media en marketing.

Juiste plek
In de afgelopen drie jaar heeft Jongkind Training & Coaching haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. FOI Focus heeft daardoor de overtuiging dat de dienstverlening voor de Focus-klanten bij Jongkind Training & Coaching op de juiste plek is.

Martijn kent de werkwijze van Focus Trainingen door en door en hij zal de gedegen aanpak en de kwaliteit van de trainingen voortzetten. Het telefoonnummer, de website en de e-mailadressen van Focus blijven onveranderd.

Over Jongkind Training & Coaching
Jongkind Training & Coaching verzorgt (in company) trainingen, workshops en coaching om de effectiviteit in professionele communicatie te verbeteren. Bijvoorbeeld op het gebied van Management- en Commerciële vaardigheden, Persoonlijke en Teamontwikkeling, Klantgerichtheid, Agressie- en Incidentbeheersing. Daarnaast zet Jongkind Training & Coaching ondermeer Competentiemanagement en de Talenten Motivatie Analyse in voor een optimaal resultaat.

Tot snel!
We kijken ernaar uit om u snel een keer te spreken!

Neem contact op met Focus Trainingen voor meer informatie.