Persoonlijke Coaching

Wilt u uw ambities realiseren en heeft u een werkgerelateerde vraag waar u een persoonlijk passend antwoord op zoekt?
Dan kan persoonlijke coaching een geschikte benadering zijn.

Persoonlijke coaching is een professionele en effectieve methode om mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen. Bewustwording en het nemen van verantwoordelijkheid zijn in dit proces de ondersteunende peilers. U ontdekt zelf uw krachten en vanuit de bron geeft u invulling aan de verbetering van de werksituatie.

Persoonlijke coaching is altijd maatwerk

U bepaalt op welke aspecten de nadruk ligt. In een intakegesprek wordt samen met de coach van Focus Advisering Training Coaching bepaald wat de resultaatgebieden zijn en wat het eindresultaat moet worden. In de coachgesprekken die daarop volgen vergroot u uw inzicht in de processen in de huidige werksituatie en ontwikkelt u nieuwe manieren om hiermee om te gaan, in een sfeer van veiligheid en evenwaardigheid. Samen met de coach stelt u Focuspunten (persoonlijke ontwikkelpunten) op om in de praktijk mee aan de slag te gaan.
coaching pijl

Werkwijze

Door persoonlijke coaching verkrijgt u helderheid over hetgeen u met uw werk wilt bereiken. Het wordt duidelijk waar het echt om gaat en u leert dusdanig te werken dat efficiëntie en effectiviteit maximaal worden benut. U krijgt inzicht in de obstakels in het veranderingsproces waardoor er ruimte vrijkomt om te zoeken naar kansen.

Intake & advies

Via een persoonlijk intakegesprek van maximaal 2 uur wordt een plan van aanpak opgesteld. Dit plan van aanpak omvat het thema van de coaching, een omschrijving van de situatie en de overeengekomen leerdoelen. Aan de hand van de leerdoelen wordt de definitieve duur (aantal dagdelen) van de coaching bepaald. Het inhoudelijk programma van de coaching komt door interactie tussen de deelnemer en de coach tijdens de coachsessies tot stand. Als leidraad voor het proces hanteren wij daarbij de coachpijl.

Uitvoering

Het coachtraject bestaat uit een aantal sessie die de coach in overleg met de deelnemer afstemd.
Tijdens de laatste coachsessie wordt met de deelnemer persoonlijk geëvalueerd en worden actiepunten geformuleerd. Wij adviseren de coaching op een externe locatie te ondergaan om praktisch en mentaal los te komen van de dagelijkse werkomgeving.

Wilt u direct meer informatie? Bel 0162-370805 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..