Maatwerk incompany trainingen

Een training van Focus is altijd maatwerk. Dit betekent dat de inhoud van de training grotendeels wordt bepaald door de ontwikkelwens(en) van de organisatie, leidinggevende(n) en haar medewerkers. De trainer speelt hierin een adviserende rol door deze wensen te vertalen naar een plan van aanpak.

Maatwerk maken wij samen met u als opdrachtgever.

Focus maakt gebruik van een coachende trainingsstijl. Wij gaan hierbij uit van de aanwezige kwaliteiten van de medewerkers, die wij samen verder ontwikkelen. De inhoud van onze trainingen is dan ook puur gericht op de eigen praktijksituatie van de betrokken medewerkers. Om een gedegen vertaalslag te maken van de training naar praktijk, kan de inzet van een trainingsacteur of -actrice uitkomst bieden. Bij een maatwerk- / incompanytraining adviseren wij een groepsgrootte van circa 8 deelnemers om iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden.
In ons trainingsaanbod vindt u een impressie van de trainingen die wij verzorgen op groepsniveau, in duo's of individueel. 

Het trainingsaanbod van Focus is onderverdeeld in de thema's management & leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, HRM, communicatie en commercieel & klantgericht. Binnen deze thema's zijn de uiteenlopende trainingsonderwerpen opgenomen die Focus u te bieden heeft. Door te klikken op het onderwerp van uw interesse, verschijnt een korte omschrijving over de training. Wilt u meer informatie, of staat de training die u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
 

Aanbod trainingen