Referentie Match and More

Ik wist dat ze inhoudelijk erg sterk zijn, maar ook wat betreft vaardigheden hebben ze de benodigde kennis in huis. Focus bleek ook nog een verrassingselement in het traject te hebben ingebouwd. “Op het moment van de telefonische intake belden zij bewust niet naar de kandidaat om te zien hoe die hierop reageerde, want dat zegt veel over je. Hiermee trek je het assessment verder dan het moment, dat vind ik sterk.”
Madelon Donker, unitdirecteur Match and More over Focus

De kracht van Focus is dat ze financieel-inhoudelijke kennis combineren met het doorgronden van gedrag en vaardigheden. Voor Match and More was dit de reden om Focus te vragen voor een assessment. “Het is makkelijk om te zeggen wat iemand niet kan, maar bij Focus ligt de nadruk op wat wél mogelijk is. Dat sluit naadloos aan bij onze werkwijze.”

“Wij doen al langer zaken met FOI & Focus voor potentiemetingen en daar zijn we altijd zeer tevreden over”, vertelt Madelon Donker, teammanager bij Match and More. Toen deze specialist in leer- en ontwikkeltrajecten en leverancier van interim financieel specialisten (deze activiteiten zijn recent overgenomen door Talent & Pro) de vraag kreeg een assessment af te nemen bij een ervaren adviseur bedrijven van een Rabobank, kwam ze al snel uit bij Focus. “Ik wist dat ze inhoudelijk erg sterk zijn, maar ook wat betreft vaardigheden hebben ze de benodigde kennis in huis.”

Verder dan het moment

Dat ze tijdens het traject goed en regelmatig op de hoogte werd gehouden, stelt Madelon Donker op prijs. “Maar het mooiste is dat we met dit assessment iemands kracht hebben gevonden. Zo gaat de kennis van die persoon niet verloren en kan hij op een geschikte functie excelleren. Met de ontwikkelingstips van Focus hebben we ook handvatten gekregen om mee verder te gaan. Al met al was het voor ons een geslaagd project.”