Maître Paul over 'Train de trainer'

“Focus kon precies leveren wat wij nodig hadden. We wilden het graag snel regelen en ook dat was geen enkel probleem. Erg prettig.”
Karin Pieterse, personeelsfunctionaris Maître Paul

Focus staat Maître Paul bij met kennisoverdracht

Focus hielp Nederlands bekendste en grootste leverancier van (diepvries)gebak, Maître Paul, met het waarborgen van het kennisniveau. Personeelsfunctionaris Karin Pieterse: “Alle deelnemers waren enorm positief.” De lat ligt hoog bij Maître Paul in Tilburg. Het bedrijf heeft zo’n 220 medewerkers en een toppositie in de markt. “Het is belangrijk dat kennis niet bij een of twee mensen blijft hangen, maar door het bedrijf verspreid wordt. Door afdelingen goed met elkaar te laten communiceren, kun je het kennisniveau waarborgen”, zegt Karin Pieterse.

Resultaat- en doelgericht

De personeelsfunctionaris had al eens samengewerkt met Focus en besloot hen opnieuw te benaderen voor een cursus ‘Train de trainer’. “Hiermee kunnen onze eigen medewerkers resultaatgerichter werken en hun kennis doelgericht overdragen op collega’s.”
Ze is achteraf content met haar keuze. “Focus kon precies leveren wat wij nodig hadden. We wilden het graag snel regelen en ook dat was geen enkel probleem. Erg prettig.”

Goed inspringen op vragen

Zes medewerkers van Maître Paul volgden de op maat gemaakte tweedaagse training. “Ik heb ze allemaal gesproken en ze waren stuk voor stuk enorm positief. De trainer was prettig rustig en ervaren. Hij kon ook goed inspringen op bijkomende vragen.” Maître Paul zal dus zeker nog eens aankloppen bij Focus. “De terugkomdag van deze training staat al op de planning.”