Hessing Supervers over de training 'Communicatie in samenwerking'

"Focus heeft binnen ons bedrijf een training verzorgd voor de verkoop binnendienst. Deze training was de eerste ervaring met Focus en is professioneel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. De training was een combinatie van theorie en praktijk, waarbij een mystery guest onderdeel was van de training. Deze mystery guest heeft de afgelopen maanden structureel en onaangekondigd onze verkoopbinnendienst bestookt met lastige en minder lastige telefoontjes om daarmee een beeld te vormen van de dagelijkse praktijk in een altijd hectisch en dynamische omgeving.
Centrale vraag was: Hoe ervaren onze klanten het telefonisch contact met Hessing en waar liggen de verbeterpunten. De trainingen zijn inmiddels afgerond en zowel de medewerkers als onze klanten hebben het als zeer positief ervaren", aldus commercieel manager Hessing Supervers B.V.

hessing logo

Groente snijden is een vak apart. Hessing beheerst het al 40 jaar. We snijden het niet alleen, we verzorgen het gehele proces, 'van zaadje tot aanvoer van gesneden blaadje'. Telen, snijden, wassen, mengen, op smaak brengen, verpakken en vervoeren, we verzorgen alle onderdelen van de keten. Dat we controle willen houden over alle stappen in het proces, is een bewuste keuze. Want alleen zo kunnen we garant staan voor de hoogste kwaliteit. Verse groente wordt na binnenkomst binnen enkele uren gesneden, verpakt en afgeleverd. Dagvers is een minimum vereiste voor de consument. Hessing gaat nog een stapje verder. Wat dacht u van supervers!

Hessing B.V. is uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. Verder groeien om zowel de nationale als internationale groeimarkten maximaal te kunnen bedienen vergt een strategie van specialisatie enerzijds en diversificatie anderzijds. Hessing levert een breed assortiment van voorgesneden groente en diverse fruitproducten aan meerdere supermarktketens. De consument wil dagverse topkwaliteit en met Hessing kan iedere supermarkt deze belofte waarmaken en kan de gevraagde kwaliteit leveren. Continuïteit is een belangrijke voorwaarde waar Hessing aan voldoet. 

Hessing kent drie productielocaties, Zwaagdijk, Uden en Sint Annaparochie. In alle vestigingen wordt de groente gesneden, gemengd, op smaak gebracht, verpakt en voor levering klaargezet. Wie een bezoek heeft gebracht aan een van de locaties, begrijpt hoe dynamisch de wereld van sperziebonen, aardappels en paprika's eruit ziet. Per dag worden door Hessing duizenden kilo's aan groente en fruit verwerkt. Een dynamisch proces dat 24 uur per dag en 7 dagen per week doorgaat.

Tailor made opleidingen

Investeren in de ontwikkeling van talent is voor Hessing een eerste vereiste om een vooraanstaande rol binnen de AGF-wereld te kunnen blijven spelen. Bij Hessing krijgen medewerkers daarom alle ruimte om te ontwikkelen en te ontplooien. Voor deze ontwikkeling is een pakket van functiegerichte opleidingen beschikbaar of worden er tailor made opleidingen verzorgd.