Haal het beste uit jezelf met persoonlijke coaching“Je leert jezelf kennen en maakt kennis met vaardigheden én eigenaardigheden!” 
 
Justine Hoffman, algemeen directeur Opleidingsinstituut Succes

“Dankzij de personal coaching van Focus stond ik tijdens mijn eerste workshop goed voorbereid en
met zelfvertrouwen voor de cursistengroep.”
Marleen van de Sande, financieringsspecialist & adviseur opleidingen FOI

 

Wie ben je? Wie wil je worden of zijn?

Persoonlijke coaching van Focus geeft talenten ruim baan. Marleen van de SandeDoor samen met de Focus-coach op zoek te gaan naar belemmeringen, kom je in je kracht en haal je het beste uit jezelf.

Overtuigingskracht ontdekken
Open, eerlijk en kwetsbaar naar jezelf kijken is van cruciaal belang om inzicht te krijgen in je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de coachsessies van Focus is daarom veel ruimte voor zelfreflectie. Er zijn confronterende momenten, maar juist die geven die ruimte. Hierdoor ben je in staat jezelf diepgaande vragen te stellen, twijfels te ontdekken én bovenal te ontdekken waar je overtuigingskracht ligt.

Nieuwe inzichten en eyeopeners
De professionele en gekwalificeerde coaches zorgen voor een prettige en veilige omgeving en realistische ontwikkeldoelen. De intensieve een-op-een werkwijze staat garant voor nieuwe inzichten en eyeopeners. Personal coaching geeft handvatten voor het vinden van de juiste balans tussen de onzekerheden van het bedrijfsleven en zelfkennis. Je leert jezelf als het ware opnieuw kennen.


Ervaringen van onze opdrachtgevers:

“Je leert jezelf (beter) kennen en maakt kennis met je vaardigheden én eigenaardigheden! Gert is iemand die je hard laat werken en zelf het doel laat omschrijven met hulp van zijn professionele ondersteuning. Hij spiegelt je in je gedrag en gaat samen met jou op zoek naar effectiever gedrag. Je vaardigheden breng je samen met Gert in kaart en door de gesprekken krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je effectiever te werken. Allerlei modellen trommelt hij tijdens de sessies op waardoor je ook na de gesprekken een houvast hebt om blijvend te leren. Gert stelt je op je gemak en daagt je uit, luistert goed, maar blijft sturen. Een ideale combinatie om op niveau verder te gaan in je handelen.”
Justine Hoffman, algemeen directeur Opleidingsinstituut Succes
Focus-coach: Gert van Grunsven


“Praktisch gerichte een-op-een benadering waarin voorbeelden uit de dagelijkse praktijk verder uitgediept worden. De training zorgt ervoor dat je deze tips ook meteen in je eigen praktijk kunt implementeren. Voor mijzelf kan ik zeggen dat ook de mensen op de werkvloer door mijn nieuwe manier van leidinggeven uiterst gemotiveerd zijn en daardoor ook de gewenste extra stap voor me willen zetten.”
Twan Maton, eigenaar-accountant EMO Adviseurs & Accountants
Focus-coach: Gert van Grunsven


“Een aantal weken voordat ik voor het eerst in mijn loopbaan een workshop voor een cursistengroep ging verzorgen, begon ik met een personal coachingstraject bij Focus. Met de coach ben ik aan de slag gegaan met het oplossen van persoonlijke belemmeringen en daarnaast hebben we stilgestaan bij de interactie en methoden van communicatie met de cursisten. Het resultaat was beter dan ik had durven verwachten. Na de eerste workshop waren de cursisten enthousiast en was ik een meer dan tevreden docent.“

Marleen van de Sande, financieringsspecialist & adviseur opleidingen FOI
Focus-coach: Jan de Jongh

 

Benieuwd naar persoonlijke coaching bij Focus?

Neem contact op met Focus Trainingen voor meer informatie.